Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aukioloajat

Ma-Pe 12.00 - 18.00 

La Sopimuksen mukaan

Poikkeukselliset aukioloajat ilmoitetaan facebookissa.


Hinnasto

Tatuoinnit alkaen 80e

100€ /h

Isoihin projekteihin voidaan sopia aina tietty summa per kerta, kysy tarjous

Peruslävistykset 45e/kpl 

Microdermal 80e/kpl  (2kpl 120e)

Kuinka paljon tatuointi maksaa?

Tatuoinnin hinta riippuu täysin itse kuvasta. Hintaan ratkaisevia tekijöitä on kuvan koko, yksityiskohtien määrä, paikka mihin tatuointi tulee, täytyykö kuvaa suunnitella vai onko se valmis ja tuleeko se mustavalkoisena vai värillisenä. Lopullinen summa määräytyy tatuoimiseen ja suunnitteluun käytetyn ajan mukaan joten tarkkaa hintaa on usein mahdoton sanoa. Hinta-arvion saat kun sinulle on suunniteltu luonnos/olet löytänyt valmiin mallin. 

Isommat kuvat ovat suhteessa halvempia kuin pienet mutta suurissa kokonaisuuksissa (selkäkuva, hiha yms.) hinta usein nousee nelinumeroiseksi. Tähän on hyvä varautua, eikä liika tinkiminen tee kenellekään hyvää. 

Milloin tatuointi pitää maksaa?

Varauksen yhteydessä veloitetaan 50€ varausmaksu, joka vähenee kuvan lopullisesta summasta eikä näin ollen ole lisämaksu.

Tatuoinnista maksetaan joka kerta kun sitä tehdään, sen mukaan kuinka paljon tatuointia on kullakin kerralla tehty. Kerralla valmiiksi tulevat kuvat maksetaan luonnollisesti samalla kertaa kokonaan. 

Tatuointia ei saa laskulle, osamaksulla tai millään muullakaan "maksan kun on tilipäivä", jos ei toisin ole sovittu. 

Kuka tatuoinnin tekee?

Tekijän saa tottakai itse valita ja artistien gallerioihin onkin hyvä tutustua jo ennen ajanvarausta.

Kuinka pitkät jonot on tatuointiaikoihin?

Jonot riippuvat tekijästä ja siitä kuinka isosta projektista on kyse. Pienille kuville saattaa löytyä aikoja hyvinkin nopeasti, kun taas isommat projektit saattavat joutua odottamaan kuukausia. Yritämme kuitenkin parhaamme mukaan pitää jonot siedettävinä, mutta on myös hyvä muistaa, että hyvää kannattaa odottaa :)

Teettekö peitekuvia/vanhojen kuvien parannuksia?

Ehdottomasti tehdään. Suurimmalle osalle epäonnistuneistakin kuvista on mahdollisuus tehdä ainakin jotain parannuksia joten rohkeasti vaan kysymään miten hommassa edetään. Peitekuva tapauksessa on aina hyvä tulla käymään arvioimassa tilanteesi ensin paikan päällä.

Suunnitteletteko tatuointeja vai pitääkö olla valmis kuva?

Mielellämme suunnittelemme kuvat itse! Mutta kyllä tatuointi onnistuu myös valmiista mallista.